Marta Álvarez i Jordan Ponce presenten el fanzín ‘Caelo, un mundo al que pertenezco’

Categories General

El guionista Jordan Ponce i la il·lustradora Marta Álvarez han presentat aquesta tarda Caelo, un mundo al que pertenezco , un fanzín de temàtica fantàstica. Els autors han explicat el procés de redacció de la revista i l’elaboració dels seus grafismes i il·lustracions. L’acte ha tingut lloc a l’Espai Jove de Martorell amb l’assistència del regidor de Cultura, Sergi Corral, i de la regidora de Teixit Associatiu, Cooperació i Participació, Àngels Sòria.

Caelo, un mundo al que pertenezco és un fanzín que segueix la Lea, una adolescent de divuit anys “que just acaba el Batxillerat i es vol menjar el món. Quan acaba les classes, una criatureta petitona la teletransporta a un món on no hi ha estat mai, ple de criatures que no coneix. La seva mare no ha estat del tot sincera amb ella, i tant ella com la seva mare són originàries d’aquest món, de Caelo”, ha detallat l’autora Marta Álvarez.

Marta Álvarez, autora ‘Caelo, un mundo al que pertenezco’

Al llarg de dos anys, Álvarez i Ponce han editat i il·lustrat el fanzín amb el finançament d’una plataforma de micromecenatge. La publicació compta amb unes 200 pàgines dividides en 10 capítols. Els autors pretenen completar la història de la Lea amb quatre volums addicionals. “El pla és treure un volum recopilatori cada any i mig, dos anys. El que ens permeti la feina perquè és un projecte que fem en el nostre temps lliure”, ha dit.

Marta Álvarez, autora ‘Caelo, un mundo al que pertenezco’

A l’hora d’inciar el procés d’il·lustració, “en Jordan prepara un guió amb les coses que han de passar a cada capítol i quan tinc més o menys aquestes idees, faig un storyboard , i l’adapto a vinyetes i narratives de còmic”. Després de fer-ne un repàs, Álvarez organitza les il·lustracions, mentre que Ponce se centra en la maquetació. Finalment, Ponce “li dona el color base, mentre jo vaig dibuixant i entintant els últims detalls en la postproducció”.

Marta Álvarez, autora ‘Caelo, un mundo al que pertenezco’

Caelo, un mundo al que pertenezc o surt a la venda el dia de Sant Jordi, demà 23 d’abril. La Marta Álvarez i el Jordan Ponce estaran a la plaça de l’Església, entre les 10.00 i les 11.00h, i les 17.00 i les 18.00h, per interactuar amb els interessats, signar els exemplars i vendre el fanzín.

The post Marta Álvarez i Jordan Ponce presenten el fanzín ‘Caelo, un mundo al que pertenezco’ appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Marta Álvarez i Jordan Ponce presenten el fanzín ‘Caelo, un mundo al que pertenezco’