Martorell tornarà a acollir una de les obres finalistes del Premi BBVA de Teatre

Categories General

Avui s’han donat a conèixer els finalistes de la 21a edició del Premi BBVA de Teatre , que ha batut el rècord amb més d’un centenar de propostes de companyies d’arreu de Catalunya. Martorell acollirà un dels cinc espectacles finalistes, Vaig ser pròsper de la companyia Projecte Ingenu, que va ser finalista la passada edició però no va poder representar-se a causa de la pandèmia. Una creació original inspirada en La Tempesta de William Shakespeare.

El Premi BBVA de Teatre 2021, convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb el suport de BBVA, té per objectiu donar suport a la creació teatral i incentivar l’ofici teatral.

Durant els mesos d’abril i maig, els espectacles finalistes es representaran a diversos teatres de Catalunya: Suicide Notes de Marc Caellas & David G. Torres es podrà veure el 28 d’abril, a les 20.00h, al Teatre Ateneu de Tàrrega; Orbital de Farrés Brothers l’1 de maig, a les 19.00h, al Teatre Auditori de Calldetenes; Vaig ser pròsper de Projecte Ingenu el 2 de maig, a les 19.00h. a El Progrés de Martorell; Una galaxia de luciérnagas d’El Maldà el 8 de maig, a les 20.30h, al Teatre de Bescanó; Ramon d’Eòlia I+D el 9 de maig, a les 19.00h, al Teatre L’Aurora d’Igualada.

L’obra guardonada amb el Premi BBVA de Teatre al Millor Espectacle Teatral 2021 serà premiada amb una gira valorada en 20.000 euros. L’espectacle guanyador es programarà en diferents teatres de Catalunya, incloent la participació al festival Temporada Alta 2021. Al mes de juny tindrà lloc la gala de lliurament de premis a L’Atlàntida de Vic, on es donarà a conèixer l’espectacle guanyador.

El jurat d’aquesta 21a edició està format per l’actriu, Mireia Aixelà; la representant

de l’AADPC i actriu, Ariadna De Guzman; el programador de L’Atlàntida de Vic,

Ramon Ferrer; la representant de Temporada Alta, Laura Iglesias i el director del

Premi BBVA de Teatre, Joan Roura.

Podeu accedir al vídeo resum de les obres finalistes en aquest enllaç .

Font: Martorell tornarà a acollir una de les obres finalistes del Premi BBVA de Teatre