Projecció de ‘Letters to Paul Morrissey’ amb la presència del director Armand Rovira

Categories General

Drogues, vampirisme, crisis existencials i melodies d’un altre temps marquen les vides dels personatges de Letters to Paul Morrissey . El film es podrà veure aquest divendres, a les 18.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural i comptarà amb la presència del seu director, Armand Rovira. Organitza l’associació Cinema del Diable, amb el suport de la Regidoria de Cultura. Podeu reservar les vostres butaques a entrades.martorell.cat .

Un sex symbol  del cinema underground , dos amants maleïts, un home buscant la seva salvació, una actriu sense èxit i una japonesa amb una misteriosa malaltia. “Cinc històries, aparentment independents, que guarden entre sí una curiosa relació: Paul Morrissey, col·laborador de la Factory d’Andy Warhol. La pel·lícula ret homenatge a Paul Morrissey i al cinema d’avantguarda, per tenir la idea d’enviar una sèrie de cartes fílmiques al mític director”, explica Anna Lati, membre de Cinema del Diable.

Anna Lati, membre Cinema del Diable

La cinta, defineix Lati, “té unes imatges molt magnètiques, està filmada en 16 mm en blanc i negre, jugant amb els resultats aleatoris del revelat analògic. Fent servir diferents emulsions i caducitats del pel·lícula per aconseguir una infinitat d’ombres i textures molt suggeridores”.

Anna Lati, membre Cinema del Diable

El director barceloní Armand Rovira assistirà a la projecció per fer tal de fer un cinefòrum i que el públic pugui escoltar de primera mà el seu procés creatiu i confrontar-lo amb les interpretacions dels espectadors. Rovira combina la seva tasca de director i guionista amb la de docent cinematogràfic al màster universitari Frame que imparteix a l’Escola Lens de Madrid.

 

Font: Projecció de ‘Letters to Paul Morrissey’ amb la presència del director Armand Rovira