Per Tots Sants, s’amplia horari del Cementiri i s’habilita servei d’autobús

Categories General

El Cementiri Municipal de Martorell inicia l’horari especial de Tots Sants per facilitar les visites dels familiars als seus difunts. El recinte està obert del 23 d’octubre a l’1 de novembre, de 9.00 a 18.00h, ininterrompudament.

Per tal de facilitar els desplaçaments, l’Ajuntament habilita un servei especial d’autobús de la Línia 1. A la parada del carrer Revall, es desviarà cap al Cementiri i tornarà pel portal d’Anoia fins a la parada de Pomfusa a l’avinguda de Montserrat, continuant amb el recorregut habitual. Al portal d’Anoia hi haurà una parada provisional per aquells viatgers que vagin a La Vila i no vulguin fer tota la volta.

Aquest servei es farà dissabte 30 d’octubre, de 7.00 de 18.00h. Diumenge 31 d’octubre i dilluns l’1 de novembre, circularà de 9.00 a 19.00h. Els tres dies de servei especial acabaran fent l’última volta a les 18.00h, passant pel Cementiri a les 18.42h aproximadament per recollir els últims usuaris, finalitzant el recorregut restant de la L1.

Es recomana mantenir les mesures de seguretat davant la COVID utilitzant a l’entrada i sortida del cementiri els dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits per tot el recinte, mantenir la distància de seguretat en tot moment i duu la mascareta si és necessari.

Font: Per Tots Sants, s’amplia horari del Cementiri i s’habilita servei d’autobús