PIMEComerç facilita l’enviament als comerços a través del Clúster Logístic de Catalunya

Categories General

El comerç de proximitat està passant per uns moments molt crítics a causa del tancament forçat de la majoria d’establiments arran de l’estat d’alarma decretat per la crisi de la Covid-19. Davant d’aquesta situació, PIMEComerç posa en marxa a través del Clúster Logístic de Catalunya-PIMEC Logística un servei especial de transport de mercaderies durant la Covid-19 perquè els comerços puguin fer enviaments dels seus productes, generant una sinergia entre les necessitats dels comerciants i la capacitat del clúster de poder donar resposta als enviaments a domicili. D’aquesta manera, els comerços poden fer servir la logística per enviar productes entre establiments o bé fer enviaments a domicili als seus clients.

Per poder accedir al servei, els socis de PIMEComerç només han d’entrar a la landing page de la campanya ‘Tu ets el comerç’ i clicar al botó ‘Necessites enviar els teus productes?’ on hauran d’omplir un formulari amb les seves dades, les mercaderies que volen enviar i a on han d’anar els productes.

Aquest nou servei que s’ha posat en marxa servirà per ajudar al comerç de proximitatdavant d’aquesta crisi sanitària, ja que els comerços podran continuar distribuint els seus productes encara que tinguin les seves botigues tancades. D’aquest sector en depenen més de 300.000 treballadors a Catalunya.

Més informació

Font: PIMEComerç facilita l’enviament als comerços a través del Clúster Logístic de Catalunya