Pol Sallent es posarà a prova amb altres joves talents de la natació adaptada estatal

Categories General

L’integrat del Club Natació Martorell Pol Sallent (2004) viatjarà aquest cap de setmana a Valdemoro (Madrid) per participar en el Campionat AXA de joves promeses en natació adaptada que tindrà lloc a la piscina de Valdesanchuela. Sallent tornarà a repetir la seva participació en aquesta cita, on va debutar ara fa dos cursos.

El nedador martorellenc provarà sort en quatre proves que estaran repartides en els dos dies de competició. Per una banda, dissabte nedarà els 50 metres papallona (17.19h) i els 100 metres lliures (17.49h), mentre que diumenge serà el torn dels 100 metres papallona (10.07h) i els 50 metres lliures (10.34h).

L’últim precedent per a Sallent en una d’aquestes proves va ser en el campionat de Catalunya Open Absolut, on va participar-hi a principis del mes de gener amb dos companys més de club, Joan Reynés i Martí Ezcurra. Els 29 segons i 98 dècimes, doncs, són l’únic test en els 50 metres papallona d’aquest 2021. L’entrenadora del martorellenc, Laia Tena, explica que viatgen a Madrid per seguir establint una rutina de competicions i tornar a tenir-hi “bones sensacions”.

Laia Tena, entrenadora CN Martorell

Pel que fa al nivell tècnic, Tena creu que la pandèmia “ens ha privat de molts detalls” i opina que la cita de Valdemoro serà l’oportunitat ideal per recuperar-los.

Laia Tena, entrenadora CN Martorell

El martorellenc competeix en la categoria S10 de discapacitat, i amb només 17 anys es posarà cara a cara amb nedadors vinguts d’arreu per sumar la primera medalla del curs.

Font: Pol Sallent es posarà a prova amb altres joves talents de la natació adaptada estatal