Pont del Diable suspèn el tradicional Mercat Solidari en favor de La Marató

Categories General

L’associació de veïns de Pont del Diable ha decidit suspendre la celebració de la 18a Cuina i Mercat Solidaris en favor de La Marató de TV3 , que s’havia de celebrar aquest proper diumenge, 20 de desembre. La junta de l’entitat vol evitar posar en risc els veïns i la resta de voluntaris que col·laboren en la causa, que sol generar concentració de persones.

Així doncs, l’activitat “no es podrà celebrar a causa de la situació sanitària actual”, segons explica el secretari de l’associació Isidre Ricart. Ell mateix argumenta que “volem evitar al màxim els moviments i les aglomeracions de persones. Ho fem pensant especialment en la gent gran del nostre barri que sempre ens ajuda i que ens dona suport en tots els actes, i en tots els voluntaris que mobilitzem en un dia tan especial”.

Isidre Ricart, secretari de l’AV Pont del Diable

La Cuina i Mercat Solidaris són ja tota una tradició al nucli antic de Martorell en un dels diumenges previs al Nadal i enguany assolia la majoria d’edat. En la darrera edició, de l’any passat, la cita va recaptar 2.138,30 euros . Va ser gràcies a les aportacions de plats cuinats i aliments a càrrec de particulars, comerços i empreses, que després la junta va repartir en carmanyoles individuals per posar-les a la venda. També es van cuinar paelles per a fer-ne racions, i es va organitzar un basar-tómbola amb tot tipus de productes donats.

Des de la junta de l’associació es lamenta haver hagut de prendre aquesta decisió, i s’anima a tots els veïns i col·laboradors de l’activitat “a contribuir directament a aquesta causa fantàstica que és La Marató fent els seus donatius”. Alhora, es confia que “al 2021, amb les vacunes que estan a punt d’arribar, la situació millori i puguem tornar a organitzar actes per Sant Joan, si tot va bé”.

Isidre Ricart, secretari de l’AV Pont del Diable

Les donacions a La Marató de Televisió de Catalunya, enguany dedicada a la investigació i lluita contra la COVID-19, es poden fer per diverses vies . De manera directa, trucant al telèfon 900 21 50 50, a través d’Internet a la pàgina web, amb el sistema Bizum, mitjançant transferència bancària o bé als caixers automàtics de CaixaBank.

Font: Pont del Diable suspèn el tradicional Mercat Solidari en favor de La Marató