Torn per als concerts de combos de l’Escola de Música a l’Ateneu

Categories General

L’Escola Municipal de Música de Martorell organitza aquest divendres 11 de març (19.00h) una audició de combos a l’Ateneu de Can Carreres. El centre recupera així una de les activitats que tenia previst organitzar per Nadal, i que no es va poder celebrar a causa de l’impacte de la pandèmia en aquell moment.

Una trentena d’alumnes, que conformen 8 dels 11 grups de combos de què disposa l’Escola, saltaran a l’escenari. És previst que interpretin un repertori de 22 peces, algunes de tan conegudes per al públic com l’Stand by me (Ben E. King); Wonderwall (Oasis); Out of time (Rolling Stones) i You’re the one that I want (del musical Grease ). Serà sota la direcció dels professors Marc Castelló, Jordi Porcar i Enric de Castro.

Així, les guitarres, baixos, bateries, clarinets, pianos i veus sonaran de nou amb força en un concert que reprèn “l’activitat dels combos que es va haver d’anul·lar per Nadal, i que ara hem ubicat en el calendari entre dues jam sessions. Unes jam que, com sabeu, se celebren l’últim divendres de cada mes”, comenta el cap d’estudis de l’Escola, Eloi López.

Eloi López, cap d’estudis de l’EMM

Aquests concerts posen en contacte els alumnes amb el públic i mostren tot el que han après durant el curs. A més, també mostren els seus progressos en actes organitzats per entitats de Martorell, com ara Mans Mercedàries, Òmnium Cultural o la Plataforma per la Llengua, entre d’altres. Són participacions “que ajuden a donar vistositat a l’acte i que permeten als músics posar-se en situació el més real possible: davant d’un públic”.

Eloi López, cap d’estudis de l’EMM

Des de l’Escola de Música es pretén, amb la celebració d’aquest concert de combos, fer un pas més en la recuperació de l’activitat habitual prèvia a l’inici de la pandèmia.

Font: Torn per als concerts de combos de l’Escola de Música a l’Ateneu