Triomf plàcid del Sala5 Martorell, que goleja i entra als llocs de privilegi de la taula

Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell va imposar-se dissabte al FS La Unión (8-1) i trenca una ratxa de dues derrotes consecutives en lliga. Després de caure davant el FC Cerdanyola i l’AE L’Hospitalet Bellsport, els vermells han tornat a somriure en una jornada on, malgrat tot, han perdut Josep Coca per una lesió que podria afectar-li el peroné, segons les primeres exploracions.

En el partit de dissabte, els martorellencs van protagonitzar les primeres accions de perill en atac, a través de Joan Rusinés, Oussama Chefrau i Ramon Sánchez, que assetjaven la porteria colomenca. La Unión tenia problemes per sortir en atac i no trobava fluïdesa per jugar, un fet que els martorellencs castigaven i que aviat tindria recompensa. Va ser Pablo Robert qui, en una triangulació amb Oussama i Pau Albacete, va veure porteria superat l’equador de la primera meitat. Poc després. Fouad queia dins l’àrea i Toni Sánchez transformava el penal sense dubtar.

La primera meitat acabava amb el 2 a 0 en el marcador, però era un resultat que no trigaria a canviar. Malgrat que el conjunt visitant va gaudir de dues ocasions molt clares per escurçar diferències, les desaprofitava i oferia en safata al Sala5 que fes més gran el seu domini. Els de Víctor González estaven movent bé la pilota i arribava el tercer: Oussama assistia a Toni Sánchez, que afusellava Adrián Hurtado sense vacil·lacions. Els vermells no afluixaven i mossegaven encara més, tant que convertien tres gols pràcticament seguits, de Ramón, Husse i Rusinés.

Melero torna i Castaño debuta

Amb el partit més que decidit, Víctor González donava entrada a Rubén Melero, que va disputar els seus primers minuts després d’una lesió de llarga durada, i al porter juvenil Javi Castaño, que debutava a Segona Nacional B. Tot i encaixar una diana a les acaballes, els vermells no van patir pels tres punts i van confirmar un triomf còmode i balsàmic per als seus interessos, amb el 8-1 definitiu.

L’entrenador vermell, Víctor González, va destacar que no van fer un partit complet, ajudat, també, potser, per la fatiga que arrosseguen les últimes setmanes. A més, va confessar que volien “donar un cop sobre la taula” de cara a la resta d’equips.

Víctor González, entrenador Sala5

González avisa que l’objectiu clar és la lliga i centrar-s’hi ha de ser la prioritat de l’equip: “tenim una sèrie de mini torneijos que no ens poden fer mirar enrere, és el moment clau i se’ns pot quedar la temporada en no res”.

Víctor González, entrenador Sala5

El porter juvenil que va debutar, Javi Castaño, va parlar de la “il·lusió” pel debut i va explicar com va aturar el doble penal.

Javi Castaño, jugador Sala5

Els martorellencs resten a l’espera de la lesió de Josep Coca, que va rebre un cop a la primera meitat i que, tot i que apuntava a un esquinç de turmell, podria tenir afectat el peroné.

Després de la victòria contra els colomencs, els vermells pugen a la quarta plaça, on empaten a set punts amb l’Escola Pia de Sabadell.  La Unión ha baixat al tercer lloc i l’ETB Calvià accedeix a la segona plaça. L’AE L’Hospitalet Bellsport es manté líder tot i la derrota davant el FC Cerdanyola.

Font: Triomf plàcid del Sala5 Martorell, que goleja i entra als llocs de privilegi de la taula